SAOPŠTENJE: PODRŠKA VUČIĆU NA IZBORIMA

SAOPŠTENJE: PODRŠKA VUČIĆU NA IZBORIMA

Zeleni Subotice podržavaju Vučića za predsednika Srbije
povodom pružanja podrške kandidaturi Aleksandra Vučića, u okviru predstojećih predsedničkih izbora, prenosimo u celosti.
Zeleni Subotice podržavaju Vučića za predsednika Srbije
Članovi Skupštine Zelenih Subotice na sednici održanoj dana 03.03.2017. godine, doneli su jednoglasno odluku da na predstojećim izborima za predsednika Republike Srbije podrže kandidaturu Aleksandra Vučića.

Za Srbiju je od životne važnosti nastavak reformi u svim sferama društvenog života koje je započela i koje sprovodi Vlada Aleksandra Vučića, a svi drugi eksperimenti mogli bi da budu pogubni za građane. Reforme pre svega u ekonomskom području već su svrstale Srbiju među uspešne i uvažavane zemlje u Evropi, a na lokalnom nivou saradnja Zelenih Subotice sa Srpskom naprednom strankom pokazala je da se i višedecenijski problemi Subotičana mogu pokrenuti sa mrtve tačke.

Zataškavanje ekoloških problema u gradu i okolini, posebno u vezi sa Palićkim jezerom, više nije politika vladajućih, a preduzeti su i konkretni koraci koji će rezultirati uvođenjem javne kanalizacione mreže za meštane Palića, što je preduslov da se počne sa sistematskom zaštitom jezera od daljeg zagađenja.

O ekologiji su u našem gradu u prošlosti sve vlasti samo širile prazne priče na načelnom nivou, ali se tek uspostavljanjem saradnje između SNS-a i Zelenih Subotice probudila svest lokalnih političara koji sada shvataju da bez potpune zaštite životnog okruženja nema napretka ni na jednom životnom polju.

Zeleni Subotice i ovom prilikom ističu kvalitetnu i odgovornu saradnju sa Srpskom naprednom strankom, te pozivaju sve svoje članove da izađu na predstojeće predsedničke izbore i da svoj glas za predsednika Republike Srbije daju predvodniku reformi Aleksandru Vučiću.