Zeleni obeležili dan planete

Zeleni obeležili dan planete

Zeleni Subotice, povodom Dana planete organizovala je u sredu u Subotici akciju, “Mi smo izabrali zeleni put”, koja je održana na trgu u prisustvu funkcionera i aktivista stranke.

 

U centru grada deljene su sadnice i ukrasno bilje, kao podsticaj da se naša planeta, naš grad, ozeleni i time doprinesemo stvaranju zdrave i čiste sredine. Zeleni Subotice kao jedina organizacija sa jasnom ideologijom, ekologijom, imala je dužnost, a pre svega čast, da na jedan ovakav, poseban način, obeleži dan planete u našem gradu. Sa građanima je popričano uz osveženje koje je takođe bilo obezbeđeno, a ni naši najmlađi nisu ostali uskraćeni, za njih su bili deljeni zeleni baloni. Preko 300 sadnica, ukrasnog bilja, cvetnih aranžmana, bilo je podeljeno. Ovo je još jedna uspešna radna akcija u nizu Zelenih Subotice.

Ovim putem Zeleni Subotice zahvaljuje se donatorima, koji su pomogli akciju. Cvećarama “Flora art”, “Ikebana”, “Ilonka”, “Viola”, “Buket i Paket”, kao i rasadnicima, “Pokret gorana Subotica”, “Rasadnik Miković”, “Spremić 2”, “Staklena bašta-Marina”.

Zelena Subotice, nastaviće sa radnim akcijama i donacijama, oni su jedna “nova energija” u gradu , a uskoro stiže i donacija za “Našu radost”, našim mališanima je uvek potrebno najviše, pa im izlazimo u susret. Pratite nas!