Uspešno sprovedene planirane aktivnosti

Uspešno sprovedene planirane aktivnosti

Uspešno okončan projekat mladih Subotičana. U toku aktivnosti prikupljeno je više desetina džakova otpada. Sakupljanje se odvijalo u dve MZ, Prozivka i Radijalac.

Cilj je bio da se pokupi otpad koji se zbog raznih uticaja (vetar, životinje, čovek) nalazio na mestima na kojima nije predviđen.

Zeleni Subotice pored svojih učestalih aktivnosti nastaviće da podržavaju i druge organizacije ali isključivo u praktičnim projektima koji su u interesu svih građana Subotice.

Prethodna informacija:

Zeleni Subotice podržaće inicijativu i priključiti se aktivnostima u projektu mladih Subotičana koji će uz pomoć Kancelarije za mlade i JKP,,Čistoće i zelenila” organizovati jednu značajnu aktivnost u cilju očuvanja zaštite životne sredine.

Na ovaj, praktičan način, omladina će uticati na podizanje i osnaživanje ekološke svesti građana, ali i ostalih organizacija koji se “bave” očuvanjem životne sredine.

Okupljanje 14.04.2018 (Subota) od 13:45 do 14h ispred Gradske kuce kod pescanog sata. Projekat je zamisljen kao lagana setnja uz aktivnosti prikupljanja otpada u tri mesne zajednice po 3 ekipe.

Pozivamo sve građane da se pridruže aktivnostima i da zajednički pomognemo jedan ovakav, veoma značajan projekat.

Informacije, kontakt:

Tel: 066141986